עיצוב בית קפה וגלידריה בשוק הפשפשים

facebookgoogle_pluspinterest

עיצוב-בית-קפה-שוק-הפשפשים-01

היום אנחנו מתרגשים לשתף אתכם בפרויקט של המעצבת הישראלית ליאת עסיג כחלק מתכנית העידוד שלנו והרצון לתת במה למעצבים ישראלים מוכשרים. הפוסט נכתב ע"י המעצבת ומנקודת המבט שלה לפרויקט כדי שתוכלו לגבש תמונה מלאה ולהפיק הנאה מרבית מהעיצוב.

זה לא סוד ששוק הפשפשים הפך בשנתיים האחרונות לאיזור בילוי משגשג של אנשים המחפשים רגע שקט ממרכז העיר העמוסה תוך שהם שומרים על שיק, איכות ונראות (שמאוד חשובה). אני מסתובבת במתחם הזה הרבה, יש בו משהו מרגיע וקצת אחר, שילוב של היסטוריה ועדכניות ולכן כשקיבלתי את הטלפון ממני הבעלים של בית הקפה והגלידריה שקד מרמת חן, שסיפר לי כי הוא מעוניין לפתוח סניף בשוק הפשפשים ידעתי מיד שזה בשבילי. להמשיך לקרוא

facebookgoogle_pluspinterest

שיפוץ פנימי מקיף – בית משפחתי במלבורן

facebookgoogle_pluspinterest

שיפוץ-פנים-לבית-משפחתי-מלבורן

St. Kilda, זה אחד ממגרשי המשחקים בחוף הים של מלבורן. האזור ידוע בתרבותו הבוהמית וכביתם של אמנים ומוזיקאים בולטים רבים – באזור זה ממוקם הבית שלפניכם אשר שופץ באהבה רבה. כדי להימנע מתהליך ארוך של אישורים ושיפוץ, הבית הזה עוצב מחדש מבלי לשנות את צורת הנפח וטביעת הרגל שלו. הסרת קירות והקצאה מחדש של חללים יחד עם הוספת דלתות הזזה גדולות מסייעים למעבר חלק בין חללי פנים והחוץ. להמשיך לקרוא

facebookgoogle_pluspinterest

שיק קטן בפריז

facebookgoogle_pluspinterest

עיצוב-חלל-קטן-לופט-פריז

הלופט הזעיר שלפניכם ממוקם בעיר האורות, קטן בטביעת רגלו אבל גדול בסגנון. במקור, המבנה היה סטודיו של אמן והחמימות של הבית נובעת מקירות האבן העתיקים וחלונות חדשים. הבית מציג תערובת של חומרים כפריים ושחוקים, ריהוט ומבנה שבברור מודרני ויעיל בהתאמה. להמשיך לקרוא

facebookgoogle_pluspinterest

צבע עשיר בפארק אווניו

facebookgoogle_pluspinterest

דירה-מודרנית-עשירה-אווניו

הדירה המתוקה שאתם רואים כוללת שלושה חדרי שינה, היא ממוקמת בפרק אווניו ומציגה אוסף ייחודי של חדרים תכליתיים, כמו גם אמנות מובלטת וריהוט אמנותי. העומק שבדירה אשר מתבטא במרקם וצורות מודגש על ידי צבע עשיר המאוזן באופן מושלם. להמשיך לקרוא

facebookgoogle_pluspinterest

אישיות מפוצלת בברצלונה

facebookgoogle_pluspinterest

שיפוץ-כולל-ועיצוב-פנים-של-חלל-לופט-בר

החלל שהיה פעם חנות צעצועים.., שיפוץ כוללני של חלל לופט בברצלונה הוליד בית מודרני עם שורשים תעשייתיים ומתקני הנוחות של היום. החללים הפרטיים הפכו ציבוריים עם גינות פורחות בפנים ובחוץ.

רצפות העץ ושביל הכניסה עם דפנות הגינה מביאים אותנו פנימה בעדינות דרך דלתות עץ כפולות למשטח בטון מלוטש וגן מואר מפתחי אור עיליים. את קיר הכניסה שמורכב מחלונות מגיפים משני הצדדים רצועות אלון שהועמדו במאונך כדי ליצור פרטיות בתוך אזור המגורים לשמאלכם והמשרד לימינכם. להמשיך לקרוא

facebookgoogle_pluspinterest

LK – לופט פריזאי

facebookgoogle_pluspinterest

לופט-עיצוב-פנים-אקא

הלופט הפריזאי הזה מביא את עיר האורות לשיאים חדשים. בפרויקט העיצוב הזה, האדריכל Olivier Chabaud יצר חללים מובהקים שמוצפים באור והלופט כולו תוכנן כליניארי עם מרחב של מרפסות מפנקות בשני הקצוות. צהרים החדשים מוסיפים חן ואפילו כמעט מברכים את אזורי המטבח, פינת האוכל, והסלון הפתוחים שמתארכים החוצה. להמשיך לקרוא

facebookgoogle_pluspinterest

בית עץ האלון: בר קיימא ליד הים

facebookgoogle_pluspinterest

בית-עץ-בר-קיימא-ליד-הים-אלון

בית עץ האלון הוא פרי יוזמתם של האדריכל רודריק ג'יימס ואשתו, אמנדה מרקהאם. בית הארחה זה תוכנן כאב-טיפוס של הרחבת בית ודוגמא מצוינת לשיטות בנייה בת קיימא, עם שימוש בחומרי בנייה טבעיים ומערכות של אנרגיה מתחדשת. הנכס שיושב על 28 דונם ממוקם בחוף המערבי של סקוטלנד ומשקיף על אייל אוף מול. להמשיך לקרוא

facebookgoogle_pluspinterest

העיצוב של מלון 25 שעות: בית הרחק מהבית

facebookgoogle_pluspinterest

עיצוב-של-מלון-בוטיק-25-גרמניה

מלון הבוטיק הזה שממוקם בנמל המבורג גרמניה, הוא פשוט מדהים ומקורי. הוא עוצב בהשראת סיפורים אמיתיים מהחיים בים, מבנה של ספינה, הנמל, ותרבויות שאורגות את כולם יחד, המלון הזה הוא השתקפות של כל ההשפעות האלה. להמשיך לקרוא

facebookgoogle_pluspinterest

שיפוץ בית משפחתי בקנדה: מודרני ומואר

facebookgoogle_pluspinterest

שיפוץ-ועיצוב-בית-מודרני-ומואר

"מודרני ובהיר". זו הייתה הבקשה העיקרית של בני הזוג אשר החליטו לעדכן את ביתם שממוקם במונטריאול, קנדה. הבית שאתם רואים נבנה במקור על ידי סבו של אחד מבני הזוג ועכשיו, כשהם משפחה צעירה הם צריכים לעשות התאמות לגדילה ולכן הם ביקשו מהמעצבים ששתי הדירות המשתרעות על שלוש קומות יהפכו לבית מגורים עבור משפחה אחת. האתגר של השיפוץ היה להגדיר מחדש את החללים כך שהמיקוד היה בחלק האחורי של המבנה, הרחק מהרחוב הרועש בחזית שלו. בקשה חשובה נוספת הייתה לשלב אור טבעי בבית. בקשה זו הושגה עם פתח אור בגובה חלל כפול שממוקם היטב באזור המדרגות. להמשיך לקרוא

facebookgoogle_pluspinterest

מגדלי טוקיו: חדרי אירוח שקופים למחצה

facebookgoogle_pluspinterest

מגדלי-טוקיו-עיצוב-חדרי-אירוח-שקופים

שני סוגים של חדרי אירוח שתוכננו על ידי משרד האדריכלים Curiosity מתגלים בפרויקט Tokyo Towers. הקלילות של החדרים האלה מורגשת עד כדי כך שתאפשרו לעצמכם להשאיר את כל הדאגות והמטרדים בדלת למרות המיקום בתוך העיר הצפופה וההומה. להמשיך לקרוא

facebookgoogle_pluspinterest