תוספת בניה לבית קטן – העמדה בניגוד

facebookgoogle_pluspinterest

תוספת-בניה-לבית-קטן-העמדה-בניגוד

בית בונגלו קטן שממוקם על מגרש פינתי של 318 מ"ר בוונציה לוס אנג'לס, הורחב עם תוספת אלומיניום-צדדית חדשה. התוצאה – שני מבנים שיוצרים ניגוד חד בהעמדתם, וזה מקום שבו הבית הזה הופך להיות מעניין. תוספת הבניה החדשה נקבעה מאחורי הבית המקורי במקום לידו, וכתוצאה מכך נוצרה זרימת אוויר וחלוקת חלל טובים יותר.

בית הבונגלו שכלל 84 מ"ר של שטח בנוי לא הספיק למשפחת Trattner – הם רצו יותר מרחב. החלל הנוסף הגיע בצורה של קופסא לבנה מינימליסטית ומודרנית, והגדיל את מרחב המחיה שלהם ל – 148 מ"ר עם חדר הורים חדש, פינה חיצונית פרטית בקומת הקרקע וחדר שינה לילדים בקומה העליונה.

הניגוד בין הישן והחדש בהחלט הודגש – לוחות סיבי מלט בגוון אפור כהה מול אלומיניום, וריצוף עץ מול בטון.

תוספת-בניה-לבית-קטן-העמדה-בניגוד-01

תוספת-בניה-לבית-קטן-העמדה-בניגוד-02

בפנים, הבית המקורי נפתח לחלל צבעוני דמוי לופט ומרווח עם שלושה צהרים (נפתחים) מעל אזור המגורים העיקרי מה שנותן הרבה אור ואוורור טבעי.

תוספת-בניה-לבית-קטן-העמדה-בניגוד-03

דק קטן עם בור אש ומסדרון מואר מחברים את שני המבנים, ומאפשרים לאור ואוויר לזרום אל המטבח הישן וחדר השינה החדש. מסגרת חשופה מתפקדת גם כמסך לאורך מדרגות המובילות לחדר השינה של הבת.

תוספת-בניה-לבית-קטן-העמדה-בניגוד-04

תוספת-בניה-לבית-קטן-העמדה-בניגוד-05

תוספת-בניה-לבית-קטן-העמדה-בניגוד-06

+ מידע נוסף ב – LATimes

facebookgoogle_pluspinterest

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *